Over ons

over ons

Over ons - Krijgsman Dranken

Krijgsman Dranken is al jaren úw adres voor whisky, wijn, gedistilleerd en uw frisdranken.

Elke dag staan wij klaar om u te adviseren voor een cadeautje, een relatiegeschenk of natuurlijk iets voor uzelf!

Ook voor uw bedrijf of horecagelegenheid staan wij klaar, wij kunnen uw kantine en bedrijf voorzien van de meest uitlopende drankjes van gedistilleerd tot frisdrank en appelsap.

GESCHIEDENIS

We schrijven het jaar 1973, het ontstaan van Superslijterij Krijgsman, opgericht door H. Krijgsman. Krijgsman is uitgegroeid van één van de grootste slijterijen voor zijn tijd, met een heel breed aanbod aan bier, gedistilleerd en frisdranken, uitgegroeid tot een veelzijdige speciaalzaak. Een speciaalzaak met een nadruk op specialiteiten op het gebied van wijn en whisky.

Alsmede een gerespecteerde en meedenkende partner voor zowel horeca, bedrijven en instellingen. Er wordt in overleg met klant de wensen doorgenomen en op het gewenste tijdstip het gewenste pakket geleverd. Door steeds onszelf tegen het licht te houden, blijven wij ook scherp en kritisch. Wij houden de ontwikkelingen in de markt altijd nauw in de gaten, zo zijn wij bijna altijd op de hoogte van de meest recente veranderingen.
Kortom Krijgsman Dranken is ook voor u en klaar voor de toekomst! Want wanneer u een leuk, origineel of passend flesje wijn, whisky of iet anders lekkers zoekt, bent u bij ons op aan het juiste adres.

Wees welkom en tot snel!

Team Krijgsman Dranken